Stabæk - Ranheim 0-0

Målløst på Nadderud. Selv om Ranheim var nærmest, maktet ingen av lagene avgjøre kampen

Annonse:

I et tett kampprogram møtte vi ikveld Stabæk på bortebane i Eliteserien. Der hvor vi lekte oss med Brann i forrige kamp i cupen, ble det et stygt tap borte mot Viking for Stabæk og var nok lysten på å reise seg mot oss på hjemmebane i dag. Vi presset Stabæk høyt fra start, men slet med å komme til noen skikkelig farlige sjanser.

Men etter at kvarteret var spilt kom vi til en brukbar sjanse. Mads Reginiussen sto plutselig alene på 10-11 meter, men ble for presset til å komme til en avslutning.

En relativt sjansefattig første omgang hvor vi presset på mest ble til slutt blåst av, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0 i sommervarmen.

I andre omgang kom Stabæk best i gang og presset på det første kvarteret.

Omgangen var 15 minutter gammel da vi rullet opp langs høyresiden hvor Skarsem til slutt får slått inn. Reginiussen får headet, men en god Sandberg i hjemmelagets mål varter opp med en god redning. Fem minutter før det var det Stabæk og Brynhildsen som skulle komme til den største sjansen. Braaten fikk slått en pasning til Brynhildsen som kom til avslutning, men som ble reddet mesterlig av Even Barli. Stabæk var det førende laget, i det som var en jevn kamp.

Fem minutter før slutt skulle vi imidlertidig få en god mulighet. Innbytter Sondre Sørløkk fikk operere fritt fra 5 meter og kom til avslutning hvor Sandberg var noe dårlig plassert. Avslutningen gikk dog over mål.

Dommer Tom Harald Hagen blåste så av for full tid og kampen endte 0-0, i det som var en tett og jevn fotballkamp uten de største mulighetene. Vi var nærmest mål ved Sørløkk like før slutt, men et uavgjort-resultat her i dag var vel godt gjenspeilet i form av sjanser for begge lagene.

Neste kamp er allerede Torsdag, hvor ingen ringere enn Rosenborg kommer på besøk til et skikkelig byderby kl. 20:00! Det fortsatt noen ledige billetter igjen til kampen. Kjøp her.